Valentsia

Email
Οι καρποί τους είναι καλής ποιότητας,μέτριοι σε μέγεθος,με ελάχιστους σπόρους και φλοιό όχι χοντρό.
Περιγραφή

Valentsia

Οι καρποί τους είναι καλής ποιότητας,μέτριοι σε μέγεθος,με ελάχιστους σπόρους και φλοιό όχι χοντρό. Ανάλογα με την περιοχή, οι καρποί συνήθως γίνονται κατάλληλοι για κατανάλωση μετά το τέλος Μαρτίου – αρχές Απρλίου. Σε δροσερές περιοχές, οι καρποί μπορεί να μένουν στα δέντρα μέχρι Οκτώμβριο – Νοέμβριο. Στη χώρα μας το μεγαλύτερο πρόβλημα της καλλιέργειας των πορτοκαλιών Βαλέντσια είναι η μικροκαρπία. Το ελλάτωμα αυτό επηρεάζεται από τους κλώνους,τα υποκείμενα,τις λιπάνσεις και τους νηματώδεις. Η μικροκαρπία είναι ένα φυσιολογικό πρόβλημα που έχει σχέση με το φορτίο παραγωγής, το υδατικό stress και τους ρυθμιστές αύξησης.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.